Temaer til Magento

Få tilpasset et købt Magento tema efter dine ønsker eller få udviklet et skræddersyet webshop-design af vores Magento designere.

Det betyder kort og godt at man i samarbejde med en designer eller ad'er laver designudkast og fastlægger shoppens grafiske udtryk ved at designe shoppens 6 vigtigste sider:

 • Forside
 • Produktside
 • Kategoriside
 • Checkout (det består ofte af to eller flere sider)
 • CMS-sider. Det er et generelt layout til samtlige tekstsider, fx handelsbetingelser, om os osv.
 • 404-side (det er den side som vises hvis en besøgende forsøger at åbne en side som ikke findes, fx et produkt som ikke længere findes). Her kan man fx vise tilbud i stedet for blot at vise en side hvor der står "404 – Denne side findes ikke".

Man har også mulighed for at lave forskellige skabeloner til de forskellige sider. Man kan fx have 2-3 forskellige skabeloner til produktsiden således at man kan vælge et layout afhængigt af hvilket produkt der skal vises.

Når man designer det hele fra bunden, har man fuldstændig frihed, men det koster naturligvis mere at lave det på den måde.

Når man køber et færdigt theme, så skal man ikke igennem de skridt som er listet ovenfor og kan derved spare både tid og penge.
Ja, det kan man godt, og det er helt normalt. Det eneste man lige skal huske på, er at hvis man laver rigtig mange ændringer, så kan det være at det ville have været billigere at lave sit eget design helt fra bunden. Det er relativt nemt at ændre:
 • Farver
 • Skrifttyper (fonts)
 • CMS-sider
Hvis man begynder at lave ændringer i selve layoutet, så kan det blive tidskrævende, og man skal være opmærksom på ikke at lave for mange ændringer fordi det kan ende op med at blive dyrere end hvis man havde udviklet det hele fra bunden, som beskrevet ovenfor. Det er en balancegang.
Det giver sig selv at det er vigtigt at designet er som man ønsker det. Herudover bør følgende ting være i orden:
 • Design skal være responsive, dvs. det skal tilpasse sig mobile enheder som telefon, iPad osv.
 • Themet skal loade hurtigt – den såkaldte “loadtid” er meget vigtig. For det første er folk utålmodige og vil ikke vente på at siden bliver vist, for det andet har det en negativ effekt på Google-rangering når siden vises langsomt.
 • Jo flere skabeloner der findes i themet, desto bedre er det. Det giver blandt andet mulighed for at have forskellige layouts på produkt- eller kategori-siden.
Der findes mange forskellige såkaldte markedspladser hvor man kan købe færdige themes. Herunder er en liste over de mere kendte sites. Kontakt os hvis du ønsker at lave en Magento webshop eller et WordPress website. Vi kan hjælpe dig med at finde et theme eller lave et design fra bunden af. Vi har siden 1998 lavet it-projekter af alle størrelser og har meget stor erfaring med ikke kun programmering, men også hvordan man laver noget som konverterer.

Hos os arbejder du altid sammen med det samme hold. Det vil sige når projektet er færdigt, er det de samme personer som står for den efterfølgende support.

Få tilsendt et link til vores prisliste

Der opstod en fejl, der er markeret med rødt. Opdater dine indtastninger og prøv igen.