It-projekt opstart – sådan kommer vi i gang 

20 års erfaring i at lave og blive færdig med it-projekter

It-projekt opstart

Der findes groft sagt to typer projekter, nyudvikling og overtagelse og videreudvikling af eksisterede systemer. Vi har meget erfaring med begge typer projekter.

På siden nyudvikling (f.eks. webshops, websites eller apps) kan du læse hvordan vi griber det an når vi laver en ny webshop, app eller et website. 

På siden overtagelse og videreudvikling af eksisterende systemer (f.eks. webshops, websites eller apps) kan du læse hvordan vi griber det an når vi overtager og videreudvikler et system som ikke er startet af os.  

Indledende samtaler 

Alle nye kunder indleder samarbejdet ved først at gennemgå ønsker og behov med Peter Skouhus der er dansker og indehaver af 1902 Software. Når behovene er klarlagt, bliver der tildelt en eller to projektledere som laver projektets review, planlægning, prisestimat og opstartsplaner i samarbejde med kunden. 

Priser

De indledende samtaler om et projekt er altid gratis, og vi giver altid et groft prisestimat. Hvis vi skal involveres i detaljeret planlægning og priskalkulation, så gør vi det på timeløn. Det færdige resultat, som typisk er en rapport, tilhører kunden som frit kan give det til en anden virksomhed hvis man f.eks. ønsker at lave et pristjek.

Kontakt og tidsforskel

Afstanden mellem Danmark og Filippinerne er ingen hindring i kontakten. 1902 Software kontaktes via e-mail, Skype eller vores projektstyringssystem. 

Alle samtaler vil foregå fra morgenstunden dansk tid. Tidsforskellen betyder nemlig at 1902 Software er 6-7 timer foran Danmark afhængigt af årstid. En filippinsk arbejdsuge er på 42,5 timer, og kontoret har minimum åbent fra 8:00 – 19:00 Filippinsk tid.

Uden for arbejdstiden kan vi kontaktes hvis der opstår problemer som ikke kan vente til næste dag. 

 

Projektledelse

1902 varetager normalt projektledelsen, men gør det gerne i samarbejde med kundens egne projektledere. Med enkelte undtagelser har kunden ikke direkte adgang til programmørerne da vores erfaring er at det kan lede til misforståelser. Alt vedrørende tildeling af opgaver og prioritering af disse varetages normalt af vores egne projektledere i samarbejde med kunden.

Tilføjelser og forbedringer undervejs

Ændringer som viser sig nødvendige – enten som følge af fejltænkning i den oprindelige kravspecifikation eller fordi man ser nye og bedre muligheder – udføres naturligvis af 1902 Software. Som hovedregel laves ændringerne efter at projektet er afsluttet, for på den måde at undgå lange forsinkelser eller budgetoverskridelser.

Besøg 1902 i Filippinerne

Har du lyst til at møde dem som arbejder på dit projekt, er du naturligvis velkommen til at besøge 1902 Software her i Manila. Vores kontor ligger 2 min. gang fra et 5-stjernet hotel som vi har en god aftale med.  

 

Vi har lavet softwareudvikling og konsulentydelser for danske virksomheder siden 1998. Hos os er det dyder som ordholdenhed, hurtigt svar, teknisk kompetence, fornuftige priser og kundeservice som præger samarbejdet. Vores priser er typisk 40–50 % under danske bureau-priser.

Peter Skouhus

Få Nyhedsbrevet

It-udviklingsprojekter for ikke-teknikere

Nyhedsbrevet "It-udviklingsprojekter for ikke-teknikere" er spækket med ideer og insights til hvordan du gennemfører it-udviklingsprojekter hurtigere, billigere og uden stress.

FÅ NYHEDSBREVET
It-udviklingsprojekter for ikke-teknikere