Derfor bør du opgradere din webshop til Magento 2

Udgivet: January 25, 2019
Senest opdateret: July 22, 2021

Allerførst: Hvorfor bør du opgradere?

Hvad enten du stadig er i gang med at lave en business case, eller bare lige mangler det sidste skub for at komme i gang med at planlægge opgraderingen, så er det værd at nævne nogle grunde til, at Magento 2 er vejen frem:

1. Det officielle ophør af Magentos support af version 1 er samtidig starten på øget sikkerhedsrisici i forhold til din webshops sårbarhed ved eventuelle angreb. Det er jo ikke sådan, at webshops baseret på Magento 1 pludselig holdt op med at fungere efter juni 2020. Men hvad der måtte være af sikkerhedshuller og forsøg på udnyttelse af svagheder i platformen, bliver ikke længere tilset af Magento.

2. Det officielle Magento-team, såvel som netværket af udviklere dedikeret til platformen, vil med al sandsynlighed bruge deres tid og kræfter på Magento 2 fremadrettet. Udvidelser, der kommer på markedet, vil blive udviklet til version 2, og kun ganske få udviklere – hvis nogen overhovedet – vil udvikle nye udvidelser til Magento 1. Det giver sig selv, at det er dér, hvor innovationen sker, at du gerne vil have din forretning.

3. Magento 2 tilbyder forbedrede værktøjer, som du næppe vil gå glip af. Selvom du, ved at blive i Magento 1, vil kunne være tryg ved et system, du allerede kender og måske endda mestrer, så betyder det også, at du vil gå glip af en masse forbedringer, som den nye version indeholder. Magento 2 vil for eksempel:

  • Have et meget enklere kontrolpanel, der er lettere at navigere i og giver lettere administration
  • Give native HTML5/CSS3-understøttelse
  • Benytte de seneste PHP version (7+)
  • Få indbygget caching af hele sider
  • Loade sider 50% hurtigere end Magento 1 og
  • Give en bedre brugeroplevelse med en mere strømlinet checkout-proces.

Derudover vil Magento 2 utvivlsomt blive forbedret løbende med mere funktionalitet over de kommende år.

Næste: Upgrade planlægning >>

Bliv ringet op af Peter inden for 24 timer - og få en uforpligtende snak om din virksomheds behov